Välj en sida

Stubbfräsning Borås

M. Hedin Slyröjning och Maskintjänst – Stubbfräsning i Borås med omnejd

M. Hedin Slyröjning och maskintjänst

Varmt välkommen till M. Hedin Slyröjning och Maskintjänst, här erbjuder vi ett brett utbud av tjänster till såväl företag som privatpersoner i Borås med omnejd. Med många års erfarenhet inom olika branscher kan vi erbjuda allt från stubbfräsning till takmonteringar och dräneringar. Här finns kompetens för att manövrera flertalet olika maskiner för bland annat markarbeten. Kortfattat sagt så kan du av oss få hjälp med det mesta, och det till ett rättvist pris.

Vår verksamhetsidé är tydlig, vi vill erbjuda förstklassig tjänster till bra priser utan att det påverkar kvalitén i det vi gör. När du väljer oss på M. Hedin Slyröjning och Maskintjänst så får du inte bara ett välutfört arbete, du får också ett företag som lägger stort fokus på service och bemötande. Vi har ambitionen att alltid vara ditt förstahandsval när du i närheten av Borås behöver hjälp med stubbfräsning.

Välkommen till M. Hedin Slyröjning och Maskintjänst, vi gör jobbet! 

Stubbfräsning & Slyröjning

Stubbfräsning

Önskar du göra några förändringar på din mark? Kanske vill du ta bort en stubbe som står kvar efter en trädfällning? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder en noggrann stubbfräsning till ett bra pris. Med våra maskiner får du ett effektivt arbete, du hittar oss i Borås!

Bemanning

Vi riktar oss inte bara till privatpersoner utan vi erbjuder självklart våra tjänster även till företag i närheten av Borås. Har ni ont om folk och behöver arbetare? Tveka inte på att kontakta oss! Vi har kunskapen för att utföra det mesta och behörigheten för att köra såväl hjullastare som traktorer.

Vi finns här

Vi utgår från Sandhult, en liten bit utanför Borås. Härifrån tar vi oss an uppdrag i närliggande orter och städer, som exempelvis Göteborg. Är du intresserad av våra tjänster eller har du några frågor? Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig vidare.

Vill ni veta mer?